OVER GOEDPVC.NL

Wij kunnen qua plaatsen, onderhoud en renovatie op vloeren gebied alles voor u betekenen. Onze ervaring en kennis van 20 jaar geeft voor elk probleem een oplossing.

Wij werken via een kosteloos bezoek. De kosten van een renovatie of het plaatsen van een vloer zijn afhankelijk van uw wensen en het vloeroppervlak.
Graag komen we bij u langs om een passende offerte uit te brengen.

Tevens kunnen we u bijstaan bij het leggen van nieuwe vloeren en bieden we ook een breed assortiment producten aan zoals onderhoudsmiddelen.

Onze dienstverlening en service is 24/7

SERVICE & GARANTIE

Service en garantie hoort bij ons vak, daarom stellen we daar ook hoge eisen aan, mocht er toch iets niet naar tevredenheid zijn ook dan staan we voor u klaar. Wij werken met de nieuwste materialen en gereedschappen. Bij iedere vloer krijgt u een gratis onderhoudsmiddel en advies.

ONDERDEEL FLOOR & MORE BV

buttonFloor And more is een vakkundig bedrijf dat is opgericht in 2008 onder de handelsnaam legservice Nederland. Floor And more is gespecialiseerd in het schuren, afwerken en onderhouden van houten vloeren.

Wij zijn met ruim 20 jaar ervaring zeer flexibel en meedenkend. Het afwerken van de vloer met lak of olie is een persoonlijke keus ,wij kunnen u daar ook een passend advies over geven. Tegenwoordig zijn er zeer matte lakken waardoor de natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft. Ook het op kleur brengen met een ‘color olie’ van het merk Monocoat.nl, denkt u bijvoorbeeld aan white wash is tegenwoordig een trend, we hebben diverse kleurstalen om u een goed beeld te geven wat de mogelijkheden zijn. Een afwerking met Monocoat olie en Ceranova staat garant voor een prachtig eindresultaat en lange levensduur.

Een bod word uitgebracht op de door u opgegeven werkopdracht zonder dat wij de vloer goed bekeken hebben, daarom bieden wij de mogelijkheid om  langs te komen voor een vloerinspectie. Graag maken we kennis met u en inspecteren we uw vloer ter plaatse, dit werkt prettiger en eventuele extra kosten zijn van te voren bekend.

NIEUWE VLOER OF REPARATIE

U kunt bij ons ook terecht voor reparaties en waterschades, na bezoek kunnen wij een rapport opmaken voor de verzekering.

Voor meer informatie, een vrijblijvend bezoek of offerte kunt u contact op nemen via info@floorenmore.nl.

Met vriendelijke groet,
Floor And more / GoedPVC.nl