De Ambiant PVC vloeren zijn een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Een Ambiant PVC vloer is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk is te onderhouden. PVC vloeren kunnen worden toegepast in druk belopen ruimtes. Zijn stil qua loopgeluid, en zijn uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming en/of vloerkoeling. Ambiant PVC vloeren zijn o.a. geschikt voor gebruik in woningen zoals woonkamer, hal, keuken, slaapkamer en voor projecten zoals kantoor, winkel, hotel, restaurant etc.

Ambiant Essenzo PVC stroken zijn nieuw in de collectie gekomen. Deze grote PVC stroken van 152cm x 23.8cm zijn leverbaar in 4 kleuren. De Ambiant Essenzo PVC stroken hebben een register embossed voelbare structuur en zijn uitgevoerd met een vellingkant rondom de stroken. Het is ook mogelijk om de pvc-stroken aan de lange zijde te voorzien van een accent-strip.

De Ambiant Supremo PVC is ook nieuw in de collectie van Ambiant PVC vloeren. Deze zijn leverbaar in 6 kleuren en hebben een register embossing structuur waarbij u de nerven en noesten niet alleen ziet, maar ook kunt voelen. Hierdoor zijn deze stroken nagenoeg niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Bovendien zijn ze 121,9cm lang en 22,9cm breed!

De Ambiant Giganto zijn lange stroken van 180cm en leverbaar in 4 kleuren. Dit geeft uw ruimte een mooi ruimtelijke uitstraling.

De Ambiant Podero is ook een nieuwe serie uit de Ambiant PVC vloeren collectie. Leverbaar in 2 kleuren voor een hele scherpe prijs! De Ambiant Podero is 2mm dik met 0.3mm toplaag. Uitermate geschikt voor slaapkamer, overloop of zolder.

Ambiant PVC vloeren inclusief leggen.

Wij kunnen uw Ambiant PVC vloer compleet gelegd aanbieden. In onze webshop kunt u eenvoudig uitrekenen wat onze beste prijs voor uw Ambiant PVC vloer is. U ziet direct de totaal prijs! Deze prijs is inclusief egaliseren en verlijmen van de Ambiant PVC vloer!