Waarom Designflooring PVC?

Designflooring biedt ontwerpen met een keur aan kleuren en structuren, zowel in planken als tegels. Door onze producten in verschillende patronen te leggen, kunt u unieke ontwerpen creëren, zones aanduiden en ruimtes met randafwerking.

Bekijk Designflooring PVC kleuren en prijzen op onderstaande links:

 • Van Gogh
 • Rubens
 • Opus
 • Looselay
 • Art Select Handcrafted Wood
 • Art Select Island Limestone
 • Art Select Oak Premier
 • Art Select Oak Royale
 • Art Select Parquet
 • Michelangelo Italian Mosaic
 • Michelangelo Metallica
 • Michelangelo Spanish Pebbles

Designflooring collectie

 • Designflooring Art Select Wood (3mm dik met 0.7mm toplaag)

In de PVC vloeren uit de Designflooring Art Select hebben we onze meest gedetailleerde designs de uitstraling meegegeven van natuurlijke materialen. De Designflooring Art Select is voorzien van een 0.7mm dikke slijtlaag waarop we 20 jaar garantie voor thuisgebruik geven.

 • Designflooring Van Gogh (3mm dik met 0.55mm toplaag)

Voor de PVC vloer serie Designflooring Van Gogh hebben we het karakter van echte houten planken gevat in uiteenlopende designs. Voorzien van een 0.55mm dikke slijtlaag waarop we 15 jaar garantie voor thuisgebruik geven.

 • Designflooring Opus Hout (2.5mm dik met 0.55mm toplaag)
  De PVC vloeren van Designflooring Opus in hout look is een frisse en moderne reeks waarin twee plank formaten zijn opgenomen. De Designflooring Opus is voorzien van een 0.55mm dikke slijtlaag waarop we 15 jaar garantie voor thuisgebruik geven.

 • Designflooring Rubens Hout (2mm dik met 0.3mm toplaag)

In de PVC vloer serie van Designflooring Rubens brengen we hout terug tot de kern. Voorzien van een 0.3mm dikke slijtlaag waarop we 12 jaar garantie voor thuisgebruik geven. Het Rubens assortiment geeft u een trendy design tegen een betaalbare prijs.

 • Designflooring Art Select Stone (3mm met 0.7mm toplaag)

In de PVC tegelvloeren uit de Designflooring Art Select Island Limestone PVC tegel serie hebben we onze meest gedetailleerde designs de uitstraling meegegeven van natuurlijke materialen. De Designflooring Art Select Island Limestone PVC tegel vloeren zijn voorzien van een 0.7mm dikke slijtlaag waarop we 20 jaar garantie voor thuisgebruik geven.

 • Designflooring Opus Stone (2.5mm met 0.55mm toplaag)

De PVC tegelvloeren van Designflooring Opus in stee-look is een frisse en moderne reeks tegel pvc vloeren. De Designflooring Opus is voorzien van een 0.55mm dikke slijtlaag waarop we 15 jaar garantie voor thuisgebruik geven.

 • Designflooring Rubens Stone (2mm met 0.3mm toplaag)

In de PVC tegel serie van Designflooring Rubens brengen we steen en keramiek terug tot de kern. Voorzien van een 0.3mm dikke slijtlaag waarop we 12 jaar garantie voor thuisgebruik geven. Het Rubens assortiment geeft u een trendy design tegen een betaalbare prijs. Of u nu op zoek bent naar leisteen, marmer of steen, keramiek of terracotta, de collectie omvat kenmerkende looks en een keur aan textuur, afwerking en kleur.

 • Designflooring Michelangelo Mosaic, Pebble en Metallic (3mm met 0.55mm toplaag)

De PVC vloer collectie van Designflooring Michelangelo omvat unieke en karaktervolle oppervlakten die uw ruimte extra cachet geven. De Designflooring Michelangelo is voorzien van een 0.55mm dikke slijtlaag waarop we 15 jaar garantie voor thuisgebruik geven.

Designflooring reproduceert de esthetische uitstraling van natuurlijke materialen en koppelt daar extra voordelen aan. De Designflooring vloeren zijn hygiënisch en eenvoudig schoon te maken, ze dempen het geluid, zijn realistisch en extreem duurzaam.

Uw ruimte, onze vloer

Waar de ruimte zich ook bevindt, wat het doel ook is, Designflooring PVC biedt een oplossing die aan uw behoeften tegemoet komt. Designflooring is extreem duurzaam en biedt een kosteneffectieve oplossing. Onze producten zijn bestand tegen slijten en vlekken, wat betekent dat ze langer goed blijven dan natuurlijke alternatieven. De hoge antislip waarde van onze PVC vloeren zijn essentieel voor scholen en openbare ruimten. Daarnaast zien onze vloeren er fantastisch uit en geven ze cachet aan iedere ruimte. Onze producten zijn ook hygiënisch en veilig, wat van bijzonder groot belang is in de zorgsector en horeca. Onze PVC vloeren zijn onder meer geschikt voor toepassing in gebouwen voor onderwijs, horeca en recreatie, in woningbouw, in kantoorruimten en in zorginstellingen. De belangrijkste voordelen zijn de hoge antislipwaarde, het design, de duurzaamheid en de gemakkelijke reiniging.

         

Milieuvriendelijkheid

Als toonaangevende, internationale leverancier van luxe vinyltegels hechten wij heel veel waarde aan het optimaliseren van ons productieproces zodat we milieu duurzaamheid kunnen koppelen aan een hoogwaardig eindproduct. Al onze producten zijn 100% recyclebaar. Al het afval uit ons productieproces wordt gerecycled in een gesloten kringloop. Als onze productiefaciliteiten niet genoeg afval hebben om te hergebruiken, kopen we zelfs afval in bij andere fabrieken! Het productieproces voor de polymeren in onze producten vereist aanzienlijk minder energie dan bij andere kunststoffen het geval is. Onze verpakkingsmaterialen zijn 100% recyclebaar. Onze productiefaciliteiten produceren conform de milieumanagementnorm ISO 14001 en de kwaliteitsnorm ISO 9001.

Onze producten

Voor alle toepassingen in huizen, in winkels, of elders is er wel een Designflooring PVC vloer dat aan uw behoeften voldoet.
U kunt selecteren op slijtlaag (0.3mm voor gebruik in huis of licht commerciële omgevingen, 0.55mm en 0.7mm voor veel belopen ruimtes), op vormgeving (planken of tegels) of op schuine randafwerking.