Gerflor Benelux, producent van vinyl/pvc vloerbedekkingen, produceert al sedert vele jaren aantoonbaar milieuvriendelijke & duurzame ‘groene’ vloerbedekkingen!

Gerflor heeft de volgende serie’s in het assortiment:

Gerflor Creation 55

De Gerflor Creation 55 Wood PVC stroken en Gerflor Creation 55 Mineraal PVC tegels met schuin afgewerkte randen. De Gerflor Creation 55 stroken en tegels bestaan uit een doorzichtige oppervlakteslijtlaag met een dikte van 0.55mm met een natuurgetrouwe reliëf structuur, één sierfilm en een compacte onderlaag. Deze multilaag constructie wordt onder hoge druk gelamineerd. Slijtklasse T volgens de EN 649.

Door de oppervlaktebehandeling met polyurethaan (PUR) wordt het onderhoud sterk vereenvoudigd en is polymeren overbodig.

Gerflor Creation 30

De Gerflor Creation 30 wood stroken en  Gerflor Creation 30 Mineraal PVC tegels zijn ook uitgevoerd met schuin afgewerkte randen. De Gerflor Creation 30 heeft een doorzichtige oppervlakteslijtlaag met een dikte van 0.3mm en zijn 2mm dit, met een natuurgetrouwe reliëf structuur, één sierfilm en een compacte onderlaag. Deze multilaag constructie wordt onder hoge druk gelamineerd.

Door de oppervlaktebehandeling met polyurethaan (PUR) wordt het onderhoud sterk vereenvoudigd en is polymeren overbodig.