Het Green-Flor pvc vloeren programma biedt u een breed scala aan exclusieve, tijdloze, moderne en trendsettende ontwerpen. Green-Flor gebruikt de nieuwste geavanceerde druk- en productietechnieken. Deze waarborgen de meest nauwkeurige reproductie van het originele natuurlijke materiaal m.b.t. kleur, diepte en subtiele nuances zoals die in de natuur voorkomt. Een bij sommige producten aangebrachte V-groef aan 4 zijden van de plank, geeft het product een nog exclusiever karakter en laat het met recht daadwerkelijk tot leven komen! We hebben Green-Flor in ons assortiment opgenomen vanwege de mooie decoren die op de nederlandse markt zijn afgestemd, en de goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij leveren Green-Flor PVC vloeren door heel Nederland, en we beschikken over ervaren leggers die professioneel egaliseren en PVC vloeren verlijmen. En dat alles voor een zeer scherpe prijs! Kom langs in onze winkel te Kootstertille (Friesland) of vraag vrijblijvend een offerte aan in onze webwinkel, of neem contact met ons op via email of telefoon.

Green-Flor PVC vloer serie’s:

  • Green-Flor Master
  • Green-Flor Master Trend (nieuw!)
  • Green-Flor True Spirit
  • Green-Flor New Square
  • Green-Flor Young Living
  • Green-Flor Modern Vintage (visgraat)

Green-Flor PVC vloeren – Master

Deze collectie is niet alleen bijzonder door haar speciale afmeting en karakter, maar ook door het brede en evenwichtige dessin- en kleurenpalet. Het weerspiegelt daarnaast de nieuwste interieurtrends. De combinatie van een levensechte oppervlaktestructuur, die de houtnerven naar boven brengt, en een aan 4 zijden subtiele v-groef, geeft deze vloer een buitengewoon authentiek karakter, zoals de natuur oorspronkelijk bedoeld heeft. Innovatieve technieken zorgen ervoor dat er nagenoeg geen patroonherhaling is en dat maakt de Master Collection een daadwerkelijk door de natuur geinspireerde verschijning. Een topper voor elk commercieel project of interieur thuis.

Nieuw zijn de Green-Flor Master Trend vloeren. Deze serie heeft o.a. rustige eiken decoren die lijken op een geoliede houten vloer, en wat robuuste vloeren met zaagsnedes.

Afmetingen: 1219×228.6×2.5mm met 0.55mm slijtlaag
Uitvoering: 4 zijden mini v-groef
Gebruikersklasse: 33/42

Green-Flor PVC vloeren – Young Living

Met moderne en ingetogen houtdessins, is de Young Living Collection PVC vloeren van Green-Flor een lust voor het oog. De eigentijdse kleuren van grijs en taupe tot eigeel, geven de vloeren een frisse en modene look. Innovatieve technieken zorgen voor een minimum aan patroonherhaling in de vloer, waardoor de Young Living Cellection een pure en subtiele uitstraling krijgt. Een ideale keus voor een jong en eigentijds interieur.

Afmetingen: 1219 x 184 x 2.0mm met 0.3mm slijtlaag.
Uitvoering: Zonder v-groef
Gebruikersklasse: 33/42

Green-Flor PVC tegels – New Square

De natuurlijke kleurgradaties in de subtiele dessins van de New Square Collection van Green-Flor PVC vloeren, laten zien dat steen een tijdloos materiaal is dat thuis hoort in de huidige interieurtrends. De geraffineerde, stijlvolle en elegante uitstraling zal een absolute meerwaarde zijn voor elk interieur. De New Square tegel is zeer slijtvast en daarbij zeer gemakkelijk schoon te maken. Door het gebruikte materiaal is het bijkomende voordeel dat de tegel niet koud aanvoelt en daardoor comfortabel is in gebruik. Dit unieke tegelontwerp onderscheidt zich verder door zijn robuuste afmetingen van 60 x 60cm. Green-Flor New Square PVC tegels, de ultieme designexclusiviteit die u zoekt.

Afmetingen: 600 x 600 x 2.5mm met 0.55mm slijtlaag.
Uitvoering: Zonder v-groef
Gebruikersklasse: 33/42

Green-Flor PVC vloeren – True Spirit

De True Spirit Collection van Green-Flor PVC vloeren is de meest rijke, robuuste en natuurlijke plankencollectie met een karaktervol kleurenpalet. Een levensechte plank met een natuurgetrouwe voel- en zichtbare oppervlaktestructuur, gecreëerd met de nieuwste technologieën voor registered embossing; het reliëf volgt exact het natuurlijke patroon van de houtnerf alsook de karakteristieke knoesten. Een daarbij aan 4 zijden van de plank met vakmanschap aangebrachte subtiele v-groef, geeft deze vloeren een ongeëvenaarde authentieke uitstraling, waardoor hij uitermate geschikt is als sfeermaker in elk interieur, maar zeker ook past in de meest belopen stoere jeansboutiek door de solide productconstructie.

Afmetingen: 1219 x 184 x 2.5mm met 0.55mm slijtlaag.
Uitvoering: 4 zijden mini v-groef
Gebruikersklasse: 33/42

Green-Flor PVC vloeren – Modern Vintage

De Modern Vintage Collection van Green-Flor PVC vloeren bestaat nu nog uit 2 mooie vloeren in korte en smalle stroken die zich uitstekend lenen om in vigraat motief te leggen. De beide kleuren zijn ook terug te vinden in de Master collectie zodat hier een mooie rand met bies van gemaakt kan worden. De strookjes hebben een micro-velling rondom.

Afmetingen: 305 x 76 x 2.5mm met 0.55mm slijtlaag.
Uitvoering: 4 zijden mini v-groef
Gebruikersklasse: 33/42

Waarom kiezen voor Green-Flor PVC vloeren?

Comfortabel in gebruik.

De Green-Flor PVC vloeren zijn ontworpen voor maximaal comfort voor de gebruiker. Ten eerste voelt het vloeroppervlak niet koud aan zoals met veel andere harde vloeren. Bovendien is het voordeel van deze veerkrachtige vloerbedekking dat het loop-geluid significant verminderd is ten opzichte van de traditionele stenen vloer of bijvoorbeeld laminaat vloer. Daarbij is het dagelijks onderhoud van de vloer in principe beperkt tot een zeer gemakkelijk stofwissen danwel stofzuigen. En aangezien de vloer is samengesteld uit pure compacte PVC kunststof zijn ze uitstekend bestand tegen water en de meeste andere vloeistoffen.

Geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

In nieuwe gebouwen, maar ook steeds meer in woningen, worden vloeren voorzien van vloerverwarming en/of koeling. De Green-Flor PVC vloeren zijn ontworpen en geschikt voor gebruik op dit soort systemen.

Hoogste kwaliteitsnorm.

Green-Flor PVC vloeren staan garant voor een lang en zorgeloos gebruik. Een garantietermijn van maar liefst 15 jaar in woonsituaties, op een product als bijvoorbeeld de Master collection is daarvan een logisch gevolg.

Gezonde leefomgeving en milieuvriendelijk.

De hoogwaardige basisgrondstoffen voor de productie van Green-Flor PVC vloeren zijn vrij van zware metalen, schadelijke weekmakers en vluchtige stoffen zoals bijvoorbeeld formaldehyde. Alle Green-Flor producten zijn hierop getest en voldoen daarmee aan de wettelijke voorschriften, in veel gevallen zelfs onder de Europese normen. Hierdoor is een veilige en gezonde leefomgeving voor u en uw omgeving gegarandeerd. Daarnaast zijn alle Green-Flor PVC vloeren zo ontwikkeld dat ze 100% recyclebaar zijn en het product tijdens het gebruik zeer makkelijk te reinigen en onderhouden is. Green-Flor maakt zijn naam waar door een duurzaam, verantwoord product te brengen waarbij het milieu zowel voor, tijdens en na het productieproces gerespecteerd en ontzien wordt om zo bij te dragen aan een aangenaam en verantwoorde leefomgeving.